Du er her: Skip Navigation LinksHjem \ Handelsbetingelser Vis som: ListeGitter

Handelsbetingelser

Her finder du svar på div. spørgsmål vedr. fragt, forsendelser, fortrydelsesret, samt andre nyttig svar.

Vi ser frem til at betjene dig, og forventer at kunne sende din bestilling til dig i løbet af 2-4 hverdage - nogle varegrupper og bestillingsvarer dog op til 7-14 hverdag, dog med undtagelse af evt. ferie og helligdage hos vores producenter og leverandører. Med forbehold for at sæsonvare er udsolgt, udgået varer eller restlager, samt leveringssvigt hos div. leverandør.

Hos net2kontant.dk er vi stolt over at have ærlige og nemme gennemskuelige priser. Alle vores priser er oplyst inkl. moms, samt miljø - og pæreafgifter, og der er ingen skjulte ekstra omkostninger i forbindelse med købet.
Derfor vælger vi at sætte en fast fragt på kun 59,- på alle vores forsendelser, så du - som kunde - kan se hvad dine penge er brugt på.
I fragten - som er udregnet efter et gennemsnit Postnord pakkeporto og fragtpriser - er der medregnet div. udgifter vedr. leveringsomkostninger, ekspeditionsgebyr, samt emballering og miljøtillæg.

Vi behandler også EAN fakturering til det offentlige. Kun salg i Danmark.

NET2KONTANT APS - KONTOR OG ADMINISTRATION - VEDBÆKSALLÉ 93D - DK-8700 HORSENS - Telefon 6467 4528 - E-mail INFO@NET2KONTANT.DK - CVR 32325114 - NYKREDIT BANK: 8117-3067526
Vis kurv Skjul kurv 0,00 DKK Du har 0 produkt(er) i din kurv
DankortJCB (3D-Secure)Mastercard (3D-Secure)Visa (3D-Secure)Visa Electron

Tak

Følgende produkt(er) er nu lagt i kurven

Køb mere
Klik her for vores mobilside